Debat

Diktering på alle platformer

I dag findes der dikterings muligheder på alle platforme og sprog. Dette kan hjælpe mange i undervisningen, ordblinde, tosproget eller bare for at kommer igang med at få skrevet ord ned.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg har igennem mit arbejde med etlivsomordblind.dkundersøgt mulighederne for diktering. Først med ordblindhed for øje. Men har indset at disse hjælpemidler kan gøre gavn for mange forskellige grupper.

I dag findes der muligheder for diktering på alle platforme. iPhone og iPad, de forskellige Android enheder, PC’er og Mac computer. Derudover er det også muligt at bruge sin smartphone til at styre sin computer, og så udnytte at man kan diktere til dem.

Jeg synes det er vigtigt at denne viden, kommer ud til så mange som muligt. Derfor har jeg lavet en blog serie om de forskellige muligheder, som du kan finden på etlivsomordblind.dk

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

God læsning og del gerne med kolleger, elever og forældre.

God weekend!

Mvh Jesper Sehested Jensen