Uskolet

»Ville da være rart, hvis elever medbragte egne møbler«

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Der skal ikke indføres brugerbetaling i folkeskolen. Så klar er udmeldingen fra minister Antorini, efter at der har været rejst kritik af, at nogle skoler opfordrer forældrene til at sende it-udstyr med børnene i skole.

»Men hvis der er elever, der har en computer derhjemme, er det helt fint, hvis de tager den med«, fortsætter hun. »Så får skolen jo nogle penge til rådighed. Og det samme gælder i øvrigt også borde og stole, lys og lamper eller for eksempel sjove legeting til skolegården - det ville da være dejligt!« Ministeren understreger, at det altid bør være muligt at låne udstyr for de fattigrøvselever, der ikke har mulighed for at medbringe selv.

Uskolet er Folkeskolens bagside med opdigtet satire, som er inspireret af små og store begivenheder i tiden. Enhver lighed med tilværelsen, virkelige personer og nulevende hændelser er tilfældig og for det meste ikke med vilje. Ingen af de personer, som optræder i artiklerne, kunne finde på at gøre eller sige sådan i virkeligheden.

Powered by Labrador CMS