Læringscentre kan søge støtte til vidensdeling

Folkeskolens pædagogiske læringscenter, som skolebiblioteket hedder i den nye bekendtgørelse, er tiltænkt en hovedrolle i arbejdet med at inspirere og dygtiggøre skolens undervisere. Det er derfor også årets skoletema for udviklingspuljen for folke- og skolebiblioteker.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Der er ansøgningsfrist 31. oktober kl. 16, og skoler kan søge tilskud fra Kulturstyrelsen til projekter, der konkretiserer det pædagogiske læringscenters rolle i virkeliggørelsen af et fagligt løft af folkeskolen.

I beskrivelsen af årets temaer lægges der op til, at det pædagogiske læringscenter kan understøtte og kvalificere samarbejdet mellem skolens resursepersoner og med eksterne parter, for eksempel i kulturlivet.

Et støtteberettiget projekt kan også handle om, hvordan pædagogiske læringscenter står for at sætte evalueringer og analyser fra for eksempel Danmarks Evalueringsinstitut samt forskningsbaseret viden om læring i spil på skolen.

Læs mere via linkene til højre

Læs mere

Vejledning til udviklingspuljen 2015

Indsatsområde: Det pædagogiske læringscenterog et fagligt løft af folkeskolen