Debat

Jeg takker af som debattør i dette forum

Jeg har fornøjet mig med at skrive indlæg herinde de seneste fem måneder. Men nu er det slut.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kære meddebattører

Jeg har fornøjet mig med at skrive indlæg herinde de seneste fem måneder. Men nu er det slut. Samtidig med at jeg har været aktiv herinde, har jeg nemlig også deltaget aktivt i, at starte foreningen Folkeskoleforældre. Det har været en utrolig spændende proces, undervejs er vi dog også stødt på lidt bump på vejen, senest i går, hvor det, at jeg er aktiv herinde, tilsyneladende betyder, at jeg ikke kan bruges som talsperson for foreningen i en artikel.

Det er ikke første gang, at foreningen er stødt på dette. Medier såsom; radio, tv og aviser, vælger ligeledes ofte foreningens talspersoner fra, fordi de fx er lærere. Det tilsyneladende blevet problematisk at have en lærerbaggrund, at være aktiv debattør, at være politisk engageret, når man taler om skole. Som talspersoner kan vi selv fint skelne i mellem, hvornår vi taler som os selv, og hvornår vi taler på vegne af foreningen. Men i medierne, er man kun interessant, hvis man udelukkende er forælder til et barn i folkeskolen.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

For mig er foreningen Folkeskoleforældre enorm vigtig, vi vil være med til at skabe en god folkeskole for danske børn, ikke kun for vores egne. Vi er forældre til folkeskolen :) Den skal have de rigtige opvækstbetingelser og gode rammer for at videreudvikle sig. 

Mine private ytringer på folkeskolen.dk må derfor vige i en højere sags tjeneste. Jeg skriver videre på Folkeskoleforældres hjemmeside, som medlem af bestyrelsen i Folkeskoleforældre.

På genhør ;)

Powered by Labrador CMS