Forleden var københavnske lærere inviteret til udstilling på Arbejdermuseet af de computere og devices, de kan vælge i mellem

Lærere rammes ikke af medieskat trods ny arbejdstid

Lærerne kan også fremover bruge en arbejdscomputer eller tablet privat uden at blive beskattet, selvom forberedelsen fremover hovedsageligt foregår på skolen.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

"Medarbejderen skal ikke betale skat af privat brug af arbejdscomputer", står der klart på Skats hjemmeside.

Så selv om mange lærere fremover skal forberede sig på skolen og ikke hjemme, må de gerne bruge computeren privat efter arbejdstid uden at komme i en skatteklemme. 

Alle lærere i København får ny computer

Derfor kommer københavnske lærere, der netop har fået en computer forærende, heller ikke til at betale skat, fortæller pædagogisk it-chef Karl-Erik Andersen.

"Computerne er ikke et medarbejdergode. Det er et værktøj til forberedelse, som lærerne godt kan tage med hjem og bruge privat uden at skulle betale skat af den".

Powered by Labrador CMS