Bidrag til de faglige netværk - og vind et weekendophold

Du kan stadig nå at deltage i lodtrækningen om et weekendophold for to på et af DLF's Sinatur-konferencehoteller ved at skrive et indlæg i dit faglige netværk på folkeskolen.dk

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

På folkeskolen.dk har vi nu faglige netværk for alle folkeskolens fag samt specialpædagogik og it i undervisningen. Hvis du tilmelder dig et eller flere netværk, kan du få nyheder, debat og videndeling om dit fag direkte i din indbakke (se alle netværkene til højre).

Men du kan selvfølgelig også selv bidrage, og i maj sætter vi et weekendophold for to til en værdi af 7.500 kroner på højkant. Vi trækker lod blandt alle, der skriver et indlæg på et fagligt netværk i maj - et debatindlæg, et lærer-til lærer-indlæg om et undervisningsforløb - eller bare et lille tip om et godt YouTube-link eller andet til faget!

Bliv klogere sammen: 140.000 skal debattere folkeskole