Maya Vestergaard Bidstrup fra Folkeskolens redaktion trækker vinderen.

Jysk vinder af weekendophold er fundet

Gæsterne på Skolemessen i Aarhus blev ved Folkeskolens stand inviteret til at deltage i konkurrencen om et weekendophold til en værdi af 7.675 kr. Redaktionen har nu trukket en vinder blandt de 128 skolefolk, der præsterede tre korrekte svar på tre spørgsmål om folkeskolen.dk's netværk for skolens fag.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Lærer Lisbeth Marcussen fra Viborg er den heldige vinder af weekendopholdet på et af Sinaturs hoteller.

Ved Folkeskolens stand på den for nyligt afholdte Skolemesse i Aarhus d. 9.-10.april, svarede hun rigtigt på følgende tre spørgsmål:  

1) Hvor mange faglige netværk findes der på folkeskolen.dk - hvis man ser bort fra lærerprofession.dk? Svaret er 14.stk.

2) Hvilke fag er samlet under netværket Naturfag? Svaret er natur/teknik, fysik/kemi, biologi og geografi.  

3) Hvad er logoet på musiknetværket? Svaret er ikke et klaver eller en node, men som Lisbeth Marcussen rigtigt afkrydser: En elguitar.

Lisbeth Marcussen vil få direkte besked.

På folkeskolen.dk's netværk for skolens fag kan du debattere, sparre og videndele med kollegaer fra hele landet om de fag, I har til fælles. Du kan desuden læse blogs fra faglige spydspidser, anmeldelser og artikler med relevans for netop dine fag.

Du kan melde dig ind i netværkene på folkeskolen.dk og modtage et nyhedbrev med alt det relevante stof for dit fag. Det er op til dig, om du vil have nyhedsbrevet tilsendt hver dag eller blot en gang om ugen.

På Danmarks Læringsfestival 2014, der blev afholdt i Bella Centret i København d. 25.-26.marts, udloddede Folkeskolen ligeledes et weekendophold.

Vinderen af weekendophold er trukket