Lise Frank fra Folkeskolens redaktion med vinderloddet, der blev udtrukket mellem mere end 120 rigtige besvarelser

Vinderen af weekendophold er trukket

Ved Fagbladet Folkeskolens stand på den netop afholdte Danmarks Læringsfestival 2014 kunne man vinde et weekendophold til en værdi af 7.650 kroner ved at svare på spørgsmål om de faglige netværk på folkeskolen.dk. Vinderen er nu fundet ved lodtrækning.

Publiceret Senest opdateret
Lise Frank læser navnet på den heldige vinder ...
... og vinderen er: Ida Laurent. Redaktionen ønsker tillykke og god tur.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

... og redaktionen kan ønske tillykke til Ida Laurent fra København!

Mere end 120 deltagere havde svaret rigtigt på de tre spørgsmål, man skulle besvare for at deltage i konkurrencen.

Af disse mange besvarelser blev Idas udtrukket som vinderen, og Folkeskolen ønsker tillykke med præmien, som er et værdibevis på et weekendophold på et af Sinaturs hoteller.

Vinderen får direkte besked.

Var du ikke på Danmarks Læringsfestival i Bella Center kan du deltage i lodtrækningen om endnu et weekendophold, når Skolemessen løber af stablen i DGI-Huset i Aarhus den 9. og 10. april. Find vores stand på 1. sal.

Indtil da kan du blive klogere på dit fag sammen med den heldige vinder, dine kolleger og mange andre ved at følge dette link til de faglige netværk, hvor du kan du finde artikler, blogs, anmeldelser, debat og lærer-til-lærer-indlæg om lige netop dine fag:

folkeskolen.dk's faglige netværk

Powered by Labrador CMS