Debat

Hvad f..... bilder I jer ind!!!

Politikernes tilsvining og gennembakning af lærerne fortsætter med uhæmmet respektløshed - hvor længe fortsætter VI?

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg hører lige i radioen, at Karen Nellemann m.fl., folketingspolitikere, siger, at nu har DE gjort deres for at styrke folkeskolen - nu er det op til lærere og forældre at gøre resten. Jeg har aldrig bandet før i dette forum, men NU må det være nok!

Først retter Christiansborg- og KL-banderne i fællesskab et svinagtigt, perfidt og udemokratisk angreb på lærernes arbejdsforhold, som de smadrer totalt.

Derefter smadrer de folkeskolens faglighed med en lov, der repræsenterer den største skitsemæssige omvæltning af en institution hidtil på det mest amatøragtige grundlag - folkeskolen er blevet danmarkshistoriens største institutionelle eksperiment.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Og efter, de har skudt ALT i sænk, kommer de gudhjælpemig og siger, at nu er det op til LÆRERNE at få lortet til at virke!

Tro mig, det kommer det ikke til, lige så lidt som elevplanerne kom løse restgruppe-problemet (hvilket Bertel Haarder garanterede).

Kære Karen Ellemann og dine medkumpaner: Jeg GLÆDER mig til at gå ned med folkeskoleskibet, så I kan se, hvad I gjorde - men ak, I vil bare sige, at skibet gik ned, fordi JEG (og ca. 50.000 andre med mig) var om bord og sænkede det med vilje.

Folkeskolens forbandelse udgår fra Christiansborg.