Albert, Natalie og Mathilde blev forfatterspirer

Forleden var der overraskende besøg på Hammerum Skole i Herning og Højmark Skole i Lem, hvor henholdsvis tre børn blev hædret som forfattere på portalen frilæsning.dk

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I 2. klassernes konkurrence vandt Albert og Natalie fra Hammerum Skole i Herning med historien "Ulvepigen". 3.-4. klassernes vinderhistorie blev "Drengen og den halvdøde kvinde" skrevet af Mathilde fra Højmark Skole i Lem. "Først arbejder de ud fra et oplæg på frilæsning.dk med deres individuelle historier til forfatterspirekonkurrencen, derefter læser de hinandens historier for at udvælge klassens bidrag, og til sidst får de muligheden for at læse historier fra andre elever rundt omkring i Danmark og være med til at kåre årets forfatterspire sammen med redaktøren og forfattere på frilæsning.dk", fortæller redaktør Stine Jul Rasmussen om konkurrencen.