DLF topper loyalitetsmåling

Firmaet Loyalty Group gennemfører hvert år en måling blandt fagforeningsmedlemmer af deres vurdering af deres egen fagforening. Danmarks Lærerforening er i år strøget op på en førsteplads, både når det gælder medlemsloyalitet og vurdering af, hvad man får for pengene.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

"Den markante stigning i loyaliteten hos Danmarks Lærerforening kan meget vel skyldes konflikten med KL, som har været med til at styrke lærernes loyalitet overfor deres fagforening. De er måske blevet mindet om, hvilken værdi deres fagforening har for dem, og hvad den gør for dem", siger administerende direktør Mikkel Korntved på loyaltygroup.dk.

På basis af en stribe såkaldte loyalitetsspørgsmål, hvor 2800 fagforeningsmedlemmer har svaret, er DLF rykket fra 64 point ud af 100 til 76 point i år, mens Krifa er rykket et par pladser ned og faldet fra 70 til 64 point. 

Danmarks Lærerforening er i øvrigt også den fagforening, hvor medlemmerne oplever at få størst værdi for pengene.