De buddhistiske helligdomme i hjertet af Sri Lanka er blandt Asiens største seværdigheder.

Sri Lanka i vinterferien 2014 – rundrejse skræddersyet til Folkeskolens læsere

Sagnomspundne templer, bølgende teplantager og stemningsfulde kolonibyer. Oplev den smukke, grønne tropeø Sri Lanka og få en oplevelse for livet.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Sri Lanka er et sandt tropeparadis. Her er kilometervis af palmeklædte strande, lækkert krydret mad og fantastisk natur. Men landet byder også på en rig kulturarv med en spændende kolonihistorie og smukke, gamle templer. På denne rundrejse oplever vi begge dele og får samtidig en enestående indsigt i srilankansk hverdagsliv og lokale skikke. Undervejs besøger vi et »elefantbørnehjem« og tager på junglesafari. I hjertet af Sri Lanka udforsker vi de imponerende buddhistiske helligdomme og stifter bekendtskab med nogle af landets mange religiøse ritualer.

Rejsen er skræddersyet til Folkeskolens læsere, og som noget ganske særligt besøger vi en klosterskole for buddhistiske munkenovicer, et college i junglen og børnehjemmet »Innacia Memorial Home«.

Der er lagt vægt på komfort og forkælelse, og under hele rejsen bliver vi indlogeret på hoteller af høj standard.

Rejsen kan forlænges med et firedagesophold på et skønt strandresort (2.950 kroner).

• 11 dage med rejseleder Rikke Former, arkæolog og cand.mag. i sydasienstudier.

• Afrejse: Uge 7, den 6.-16. februar 2014 - lille gruppe - maksimalt 22 deltagere.

• Pris: 16.900 kroner (tillæg for enkeltværelse 2.250 kroner).

• Prisen inkluderer blandt andet: Al transport, helpension, alle udflugter og entreer, bidrag til Rejsegarantifonden.

Powered by Labrador CMS