Arkivfoto fra Aalborg-udgaven af demonstrationen den 20. marts

Kæmpe lockout-demonstration på slotspladsen torsdag

Lockoutede lærere vil komme fra hele landet til en kæmpemæssig demonstration på Christiansborg Slotsplads på torsdag eftermiddag, og ligesom ved de fem regionale demonstrationer den 20. marts deltager også andre fagforbund i manifestationen på torsdag.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Under overskriften "Lærerne er de første - Hvem er de næste?" handler det om at fortælle politikerne inden for på Christiansborg, at konflikten ikke skal afsluttes med et lovindgreb, der ophæver KL's og finansminister Bjarne Corydons overenskomstkrav til lov og dermed sætter hele den danske forhandlingsmodel ud af kraft.

Kan regeringen gribe ind til fordel for KL?

De demonstrerende vil mødes kl. 15 og gå i optog fra fire mødesteder rundt om i København - Rådhuspladen, Christianshavns Vold (v. Torvegade), Ørstedsparken og Amaliehaven - til demonstrationen på Christriansborg Slotsplads, som begynder kl. 16. Her taler Danmarks Lærerforenings formand Anders Bondo Christensen og formanden for forbundet FOA Dennis Kristensen. Hvilke bands, der vil spille ved demonstrationen vil blive offentliggjort i den kommende uge. Omkring 5000 har allerede meldt deres deltagelse på facebook (se link til højre).

Tusinder demonstrerer foran Christiansborg for lærerne

 

Læs mere

Begivenhedsinvitation på facebook