Det er ikke offentliggjort, hvad læreren fra Antvorskov Skole er tiltalt for, men Ekstra Bladet skriver, at læreren har skrevet med eleverne på nettet om sex.

Skole rystet efter tiltale af lærer

En lærer på Antvorskov Skole i Slagelse er tiltalt for at krænke elever. Læreren er bortvist og har efterladt en rystet skole.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I sidste uge kom det frem i Ekstra Bladet, at politiet efterforsker en sag om en lærer fra Antvorskov Skole i Slagelse. Ifølge avisen har læreren skrevet med elever på nettet om sex. Fordi der er tale om en personsag, kan skolens leder ikke kommentere på sagens detaljer, men han fortæller til folkeskolen.dk, at den pågældende lærer er blevet bortvist.

"Det var læreren selv, der ringede og fortalte om sagen. Der var ikke andet at gøre end at bortvise ham med øjeblikkelig virkning. Vi gik efterfølgende i gang med at informere personale, forældre og elever, og vi har kriseberedskab i gang for at forsøge at afbløde følgevirkningerne af sagen", fortæller skoleleder Søren Ranthe.

Skolelederen har taget kontakt til de berørte elevers forældre og har opfordret alle til at henvende sig, hvis de har haft ubehagelige oplevelser med læreren.  Søren Ranthe understreger, at han inden tiltalen ikke havde mistanke til læreren, og at han og resten af skolen er dybt rystede.

"Det er rigtig hårdt at være lærer på skolen lige nu, og sagen fylder meget for os. Men vi prøver at passe på hinanden. Det nytter jo ikke noget at grave sig ned og flygte fra problemerne, selvom man måske kunne have lyst til det", siger skoleleder Søren Ranthe.

Skolelederen kan ikke oplyse hvad læreren konkret er tiltalt for, eller hvor mange børn det drejer sig om, men han fortæller, at flere elever har været til afhøring ved politiet.