Debat

Synliggørelse af lærernes arbejde.

Hvordan forsimples kompleksitetens af lærerens arbejde, så almindelige mennesker kan få en forståelse for den.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg savner virkelig at teknologiens muligheder bliver anvendt mere på dette område. DLF har mange resurser og jeg undre mig over, at de ikke lave mere oplysning gennem videoer. Nyhedernes tilgang og vinkel kan DLF ikke Styrer, så hvorfor ikke benytte et medier, hvor de selv kan tage styringen.

F.eks. så har jeg har lavet en video, der forklarer lærernes arbejde på under fem minutter. Målgruppen er forældre og politikker, så hvis i synes den er god, må i meget gerne dele den, på den måde får så mange som muligt mulighed for at se den. Det er mit bidrag til at vise Danmark hvordan lærernes arbejde fungerer og måske sikre folkeskolen.

http://www.youtube.com/watch?v=qVIsKrIWs1A&feature=plcp

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Jeg ved godt, at jeg mindsker kompleksiteten af vores arbejde helt vildt. Men igen er målgruppen ikke jer kollegaer, men først og fremmest dem, der ikke ved hvordan vores arbejde fungerer.
Hvorfor benytter fagforeningen ikke denne form i langt større grad?