Kulturrejse til Beijing i efterårsferien

12.-20.oktober. Folkeskolens påskerejse til Kinas hovedstad blev straks overtegnet. Vi gentager succesen i efterårsferien.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I Beijing besøger vi blandt andet Den Himmelske Freds Plads, Den Forbudte By, Himlens Tempel og Sommerpaladset. Derudover nogle af byens grønne parker, hvor især de ældre dyrker tai-chi, spiller musik, danser og øver sig i kunsten at skrive kalligrafi.

Vi besøger en landsby i bjergene, kører med cykeltaxi og stifter bekendtskab med den menige kinesers hverdag. Der er mulighed for at opleve pandabjørne, besøge templer og lokale markeder og meget mere.

At stå på den mere end 6.000 kilometer lange Kinesiske Mur, der snor sig gennem landskabet, er nok enhver Kina-rejsendes store drøm. Som en ekstra oplevelse har vi valgt også at overnatte ved muren - et sted, der er så langt væk, at området ikke er udflugtsmål for de almindelige ture. Det betyder, at vi næsten har de smukke og fredelige omgivelser for os selv, når vi nyder, at solen går ned og står op over Den Store Mur.

 

■ Pris per person i dobbeltværelse:

12. - 20. oktober 11.990 kroner

Tillæg for enkeltværelse: 1.490 kroner.

■ Med i prisen: Flytransport nonstop tur/retur København-Beijing med SAS. Mulighed for provinstilslutning fra Aalborg eller Aarhus. Alle kendte lufthavns- og flyafgifter. Udflugter, transport og entréer ifølge program. Indkvartering i dobbeltværelser. Fem nætter på godt turistklassehotel i Beijing, en nat på enkelt hotel ved Den Kinesiske Mur. Morgenmad hver dag, fem frokoster og aftensmad seks gange. Drikkevarer til måltiderne. Engelsktalende lokalguider og dansk rejseleder.

■ Information og bestilling:

Læs udførligt program til højre

 

Team Benns: Telefon 65 65 65 60, asien@team-benns.com. Rejsekode: FO.