Sommer i Ladakh - eventyrlig rundrejse på verdens tag

Farvestrålende bedeflag, brusende smeltevandsfloder og forrevne klippelandskaber. Den indiske del af Himalaya. 11 dage med Indienekspert Rikke Former, arkæolog og cand. mag. i Sydasienstudier.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Højt oppe i Himalaya ligger det gamle kongerige Ladakh også kaldet Lille Tibet pga. dets stærke tibetanske kultur og farverige buddhisme. Vi besøger Ladakh i den korte sommer, hvor landsbyerne summer af liv, og hvor vinterens snedækkede landskaber er forvandlet til saftige græsgange og nøgne klippesider. Vi går på opdagelse i buddhistiske klostre, tager på jeepsafari, og i den smukke Nubra-dal sover vi i teltcamp og vandrer i den vidtstrakte ørken.

 

Rejsen er skræddersyet til Folkeskolens læsere og giver et unikt indblik i skolesystemet i en af Indiens mest isolerede bjergregioner. Vi oplever, hvordan skolegangen foregår i de afsides landsbyer, og vi besøger en SOS-børneby for tibetanske flygtningebørn. Undervejs møder vi skolebørnene og de unge ladakhier, der står med det ene ben i det 21. århundrede og det andet i en ældgammel himalayakultur med åndetro og særegne traditioner og skikke.

Vi slutter rejsen af med at besøge verdensberømte Taj Mahal.

Afrejse og pris:

Afrejse: d. 12.- 22. juli 2012.Pris per person:kr. 12.990,- Lille gruppe - maks. 22 deltagere

Med i prisen:

Prisen inkluderer bl.a.:Fly og al transport, helpension, alle udflugter, drikkepenge

Information og bestilling:

Tilmelding:via www.karavane-rejser.dk eller mail: info@karavanerejser.dk eller tlf.nr. 40628347 og 24457169.Se hele dag-til-dag-programmet til højre

 

Powered by Labrador CMS