"Tjen VIP på dine skoleopgaver. Upload nu", opfordrer et reklamebanner på siden arto.com i dag.

Arto samler skoleopgaver ind fra elever

Det sociale netværk Arto, der henvender sig til børn på 10 år og opefter, samler opgaver ind til en eventuel opgaveportal. Der gives brugerfordele til gengæld for en uploadet opgave, men Arto-direktør Morten Borg ved endnu ikke, om der er basis for en portal.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

"Tjen VIP på dine skoleopgaver. Upload nu", opfordrer et reklamebanner på siden arto.com i dag.  

VIP på Arto giver adgang til alle 'de fedeste funktioner', heriblandt et ubegrænset antal venner og muligheden for at se, hvem der har besøgt din profil. 7 dages VIP koster almindeligvis 9 kroner, hvis man betaler via sin mobiltelefon, 7 kroner på sit betalingskort. Men for hver opgave en elev uploader på arto.com gives til gengæld en gratis dags VIP. For 199 kroner kan du blive VIP i 360 dage.  

Af reklamebanneret for opgaveportalen fremgår det også, at der er en times VIP for hver gang opgaven hentes. Men om opgaveportalen overhovedet kommer op at stå er endnu uvist.

"Vi har alene i første omgang startet dataindsamling - og på baggrund af, hvad og hvor meget der kommer ind, vil vi vurdere, om det er noget vi overhovedet skal eller kan gå videre med, og hvordan. Hvilket fokus, virkemåde eller udformning, sektionen eventuelt vil få, er ikke fastlagt", forklarer direktør og medejer af Arto Aps Morten Borg.

Hvor mange opgaver, der allerede er uploadet til siden har Morten Borg på nuværende tidspunkt ikke overblik over.

"Vi har naturligvis fået data ind, men vi har endnu ikke verificeret data. Der er naturligvis folk, der tilføjer en masse ting, der ikke er opgaver bare for at teste - eller for sjov".