to. 19. nov. 1998

Ferietilbud

Af: Thorkild Thejsen

Den nye dobbeltorganisering af pensionister giver rabattilbud i Dansk FolkeFerie

Statstjenestemændenes Centralforening, SC, arbejder sammen med Dansk FolkeFerie om sommerhusleje i Danmark og charterrejser til udlandet, fortæller Anders Rasmussen, næstformand i SC.

Det er aftalt, at medlemmer af SC får rabat i Dansk FolkeFerie, og disse tilbud gælder selvfølgelig også for DLF's tjenestemandpensionister, som siden den 1. oktober også er medlemmer af Statstjenestemændenes Centralforening.

Dansk FolkeFerie tilbyder pensionistmedlemmerne 1.000 kroner rabat i forhold til katalogprisen ved bestilling af ugeferier, og der gives 50 procents prisnedslag på miniferier på Dansk FolkeFeries 11 centre i Danmark. Rabatten på miniferier gælder ikke i skolernes sommerferie, og rabattilbudene kan ikke kombineres med andre rabatordninger.

Hvis man bestiller charterejser senest 30 dage før afrejsen, får DLF's tjenestemandspensionister 300 kroner i rabat per person, og denne rabat kan kombineres med børnerabat.

Ved bestilling hos Dansk FolkeFerie skal man fortælle, at man er medlem af Statstjenestemændenes Centralforening og oplyse sit CPR-nummer.

Som noget ekstra arrangerer SC hvert år en charterrejse til en aftalt pris. I år går den til Tenerife. Det er dog muligt, at der er udsolgt, når dette nummer af Folkeskolen kan læses, siger Anders Rasmussen fra SC.

Efter planen går rejsen i år 2000 til Malta.

-th

folkeskolen@dlf.org

Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

Tilmeld dig her

Emner i denne artikel

Få artikler som denne i dit nyhedsbrev